ZD Omrož

Telefon: (02) 741-09-00

Fax: (02) 741-09-99

Ulica dr. Hrovata 4, 2270 Ormož

Epošta: uprava@zd-ormoz.si

Iskanje po strani:

Nujna medicinska pomoč Nacionalne čakalne dobe Nase čakalne dobe Dežurstva Naše telefonske številke

DISPANZER ZA MENTALNO ZDRAVJE ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE

Lea Majcen Bratuša, univ. dipl. psih., spec. klin. psih.
Patricija Bogdan, mag.psih. (UN)

Ordinacijski - Delovni čas:


Ponedeljek od 7:55 do 19:30 ure
Torek /
Sreda od 7:30 do 12:00 ure
Četrtek /
Petek /
Sobota ena sobota v mesecu 7:30 do 14:30 ure
Nedelja /
Čakalne dobe:
Št. Evidentiranih zavarovanih oseb:
Malica: od 11:00 do 11:30 ure
od 17:00 do 17:30 ure
Kontakti:
Zaposleni:
Lea Majcen Bratuša, univ. dipl. psih., spec. klin. psih.
Patricija Bogdan, mag.psih. (UN)


telefon:  02/ 741 07 00 ob ponedeljkih od 11:00 do 19:00 ure, od torka do   petka pa  od 7:00 do 15:00 ure (pri g. Uroš Vogrin)
elektronsko: e-pošta: cdzom@zd-ormoz.si 
osebno: v ordinacijskem času ambulante 
pošta: Zdravstveni dom Ormož, ul. dr. Hrovata 4, 2270 Ormož (ambulanta Lea Majcen Bratuša)

Opombe:

Pooblaščena oseba za naročanje je Mojca Brglez, mag. psih.

Obvestila iz ambulanteSpoštovani uporabniki.

Razvojna ambulanta z vključenim centrom za zgodnjo obravnavo, Dispanzer za mentalno zdravje in Klinična psihologija bodo v tednu od 18.5.2020 dalje postopno začeli z izvajanjem zdravstvenih storitev. Vse paciente, ki bodo v prihodnjih dneh v naših enotah lahko opravili preglede oz. obravnavo bomo klicali po telefonu.

Izvajanje nenujnih zdravstvenih storitev bo potekalo po naslednjem protokolu.

  • Pred obravnavo v RACZO, DMZ in KP, bo terapevt ali medicinska sestra ali tehnik zdravstvene nege poklical paciente. Z njimi bodo opravili triažni pogovor, v katerem bodo paciente povprašali po znakih, ki bi lahko kazali na okužbo z novim koronavirusom (povišana telesna temperatura, kašelj, bolečine v grlu ali žrelu, nahod, bolečine v mišicah, izguba vonja ali okusa, kontakt z obolelim s COVID-19). V primeru, da bo pacient imel katerega izmed naštetih znakov, ga bodo ponovno poklicali čez 14 dni. V tem telefonskem pogovoru bodo paciente povprašali tudi po znakih okužbe pri svojcih v skupnem gospodinjstvu. Če bo kateri izmed njih imel opredeljene znake, bodo klic ponovili čez 7 dni.

Ob tem bi radi opozorili, da prosimo, da nam navajate resnične informacije v zvezi s svojim zdravstvenim stanjem. Z neresničnimi ali zavajajočimi podatki lahko resno ogrozijo ostale paciente in zdravstveno osebje.

Če bodo izpolnjeni vsi zdravstveni pogoji, boste ob koncu razgovora dobili datum in uro pregleda.

  • Vsi uporabniki, ki prihajajo na preglede oz. obravnave bodo morali pozvoniti na zvonec. Prosimo vas, da na termin obravnave prihajate točno. Z medicinsko sestro ali tehnikom zdravstvene nege bodo še pred vstopom v stavbo opravili zadnji triažni pregled, v katerem bodo še enkrat preverjeni odgovori telefonske triaže in znaki Covid 19.

Po telefonu ali elektronski pošti smo vam na voljo vsak delovni dan od 7.00 do 14.30 (razen ob ponedeljkih od 10 do 19 ure) po telefonu na številki: 00 741 07 00 ali po elektronski pošti: razvojna@zd-ormoz.si ali cdzom@zd-ormoz.si.